Meie klassis õpib 9 õpilast - 3 tüdrukut ja 6 poissi. Oleme üles kasvanud looduse keskel ja sellepärast on ka meie mõtteviis ja igapäevaelu üsna palju looduse poole kaldu.

teisipäev, 28. veebruar 2017

Veebruarikuu ülesanne

Ja ongi Linnusõbralikuma klassi konkursi viimane ülesanne. Seekord võisime teha oma loomingulise külja valla päästa ning meisterdada vabas tehnikas midagi, mis seostub lindudega. Meie lahendasime selle ülesande kahes osas. 

Esimeses osas meisterdasime lindudele loodussõbralikud rasvapallid. Selleks kasutasime me männikäbisi, linast paela ja Balsnacki saadetud "Teravilja rasvasööta", mis sisaldas lindudele igasugust hääd ja paremat. Lisaks panime rasvapallidele peale teraviljatooteid, mis me saime koolimaja köögist. Rasvapalle valmis terve hunnik ja mis kõige toredam, nüüd ei jäävad puuokste külge ripuma plastikust võrkude asemele männikäbid.

Teises osas panime tööle oma leiutaja vaimu ning mõtlesime ja joonistasime paberile, midagi põnevat lindudele. Nõnda valmis terve klassi täis toredaid ideid, kuidas lindude elu huvitavamaks ja kergemaks muuta ja seda nii talvisel kui ka suvisel ajal. Samuti oli nii mõnigi leiutis seda sorti, et lisaks ka meie endi elud, seda leiutist kasutades tunduvalt lihtsamaks võivad muutuda.

Piilu meie tegemisi videost :)

0 kommentaari:

Postita kommentaar