Meie klassis õpib 9 õpilast - 3 tüdrukut ja 6 poissi. Oleme üles kasvanud looduse keskel ja sellepärast on ka meie mõtteviis ja igapäevaelu üsna palju looduse poole kaldu.

esmaspäev, 9. aprill 2018

Kontsert-etendus "Klaveriloomad" meenutused

Käisime 06. aprillil koos meie kooli 4. ja 6. klassiga vaatamas kontsert-etendust "Klaveriloomad. Sellised olid meie muljed ja meenutused, sellest toredast etendusest.


Erik
Etendus pidi algama kell 12.00, aga algas hoopis kell 12.07. Selle seitsme minutiga jõudsin ma oma piletist teha lennuki, siis lehviku ja peale lehvikut murdsin ma selle pooleks. Seejärel tuled kustusid ja algas etendus.

Sandra
6. aprillil käisime klassiga teatris. Etenduse algul toimetas laval üks mees, kes hakkas meiega rääkima ja ütles, et klaveri sees on loomad. Klaveri sees oli hunt (pealik), kes hakkas arutlema, mida teha, sest nende klaver oli ohus. Tuli ka igasugust värvilist tossu, mis muutus ilusateks virmalisteks.

Markus
„Klaveriloomad” oli väga äge etendus. Esinejatel olid kõik liigutused väga hästi läbi töödeldud ja see muutis etenduse meeldejäävaks. Sellest tuli kokku väga sujuv ja lendlev etendus. Kokkuvõttes oli see lihtsalt parim etendus eales. Esinejate koostöö oli väga professionaalne.


Juhan
See etendus jutustas tüdrukust, kes mängis klaverit, aga siis lõppes selle mängimine ära, sest tal ei tulnud noodid välja ja pala läks sassi. Klaveri sees elavad loomad ütlesid, et laps tuleb jälle klaverit mängima panna. Tädi Kirp oskas hästi klaverit mängida ja ta õpetas tüdrukule uusi noote.


Kusti
See etendus oli ainulaadne. Ma ei olnud sellist veel kunagi näinud. Ekraanile joonistati ja samal ajal näitlejad mängisid. Minu lemmik oli tantsiv mutike. Tema tantsu ajal saal naeris. Muidu etendus oli pikk ja väsitav. Ma pidin peaaegu magama jääma. Kui etendus läbi sai, tuli natuke ootamatu lõpp, mis mind üles äratas.


Eerik
Etendus kestis umbes tund aega. Kõigepealt tulid lavale muusikud ja seejärel klaveriparandaja. Kõige põnevam ja naljakam oli üks vana naine, kes tantsis ja mängis klaverit. Tegelikult see naine ei olnudki päris, vaid see oli hoopis üks joonistus, mida lasti seina peale. Mulle meeldis see etendus.

Karl Markus
Kui me Kuressaare Kultuurikeskusesse jõudsime, oli seal palju rahvast. Otsisime saalis oma kohad üles ja jäime ootama. Peagi tuli trupp lavale. Siis algas etendus. Klaveri sees elasid kaks parmu, hall hunt, täi, orav, jänes ja mäger. Klaverist kostev muusika aitas neil rahus elada. Kogu etendust saatsid väga head pillimängijad. Mulle meeldis see etendus.


Kristi
Kord taheti ühele tütarlapsele klaverit õpetada, aga tüdruk ei tahtnud, sest ta ei osanud hästi mängida. Tüdruk oli kurb ja mossitas, kui järku ilmus välja hunt. Hunt kutsus ka oma sõbrad appi. Nad näitasid, et klaveri õppimine pole üldse midagi hullu. Jänes imestas, et hundil oli tema abi vaja. Ta haaras klaveri ja kõrvaklapid ning hakkas lastelaule mängima. Tüdruk hakkas ilusat pala mängima ja kõik loomad olid õnnelikud.


Kristina
See etendus rääkis ühest tüdrukust, kes ei soovinud klaverit mängida, sest ta ei osanud seda hästi. Kui tal midagi sassi läks, siis oli ta väga kuri. Seda kuulsid ka klaveriloomad, kes selle peale ehmusid. Nende pealik hunt hakkas plaani välja mõtlema. Ta kutsus kõik klaveriloomad kokku. Orav varastas tüdruku noodid ja pani asemele teised noodid. Tüdruk otsustas mängida viimast korda klaverit. Aga kui ta neid uusi noote mängis, tuli tal kõik suurepäraselt välja ja ta jättis klaveri endale.

0 kommentaari:

Postita kommentaar