Meie klassis õpib 9 õpilast - 3 tüdrukut ja 6 poissi. Oleme üles kasvanud looduse keskel ja sellepärast on ka meie mõtteviis ja igapäevaelu üsna palju looduse poole kaldu.

reede, 25. november 2016

Rõõmu lugemisest

31. oktoobriks loe läbi Erich Kärstneri sulest tulnud "Veel üks Lotte". Erich Kärstner oli saksa kirjanik, publitsist, stsenaariumiautor ning ka kabareetekstide koostaja. Tuntuse saavutas ta aga just lasteraamatutega nagu "Lendav klassituba", "Emil ja salapolitseinikud" ning "Veel üks Lotte".


9. jaanuariks loeme läbi Aapeli "Üle linna Vinski". Aapeli, kodanikunimega Simo Tapio Puupponen, oli soome kirjanik, kes on tunnustatud Eino Leino auhinnaga 1959. aastal.


1. märtsiks saad valida kuue põneva raamatu hulgast endale kõige sobivama. Kõikide nende lastekrimkade autor on Ilmar Tomusk, kes lisaks lastekirjaniku ametile on ka Eesti riigiametnik ning alates 1995. aastast Keeleinspektsiooni peadirektor.




Selle õppeaasta viimane raamat loe läbi 3. maiks. Selleks raamatuks on "Kilplased", mille on kirjutanud tuntud eesti lastekirjanik Eno Raud. Lisaks sellele raamatule on Eno Raua sulest tulnud  ka näiteks "Sipsik", "Lugu lendavate taldrikutega" ning Naksitrallide pööraselt toredad lood.

0 kommentaari:

Postita kommentaar